BTB13

BTB13 - tuotesarja

BTB13-sarjan tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.

BTB13™on yhdiste, joka koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Sen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat Oulussa. Yhdisteen on osoitettu aktivoivan passivoituneita kantasoluja sekä suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta. Kaikki BTB13 - tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa Naviterin OY:n omissa tuotantotiloissa kuten Ekopharmankin tuotteet.

 

BTB13 Sensitive -Apua atooppisen ihon hoitoon

Naviter on kehittänyt erityisesti atooppisen iholle sopivat puhdistus- ja hoitotuotteet. BTB13 Sensitive tuotteet parantavat ihon kosteustasapainoa ja korjaavat atooppisen ihon heikosti toimivaa luonnollista suojausta. Tuotteidenpohjan muodostavat ruusunmarjauute, prebiootit sekä BTB13- yhdiste.

Tuoteperheeseen kuuluvat puhdistusvoide, kasvovesi, kuorinta, kasvonaamio ja silmänympärysvoide. Hellävaraisissa tuotteissa erittäin mieto, allergeeniton tuoksu.

 

BTB13 Anti-Age Tehohoitovoide

Ruusunmarjauutteeseen formuloitu Anti-age tehovoide, joka sisältää ihon puolustuskykyä vahvistavia prebiootteja. Kasviperäiset peptidit yhdessä C-vitamiinin kanssa kiinteyttävät ihoa ja aktivoivat kollageenisynteesiä.

 

BTB13 hoitavat meikkituotteet

Naviter tuotekehitystiimin ja meikkitaiteilija Raili Hulkkosen ovat yhteistyössä kehittäneet hoitavat meikkituotteet. Hoitomeikit sisältävät patentoitua BTB13-yhdistettä, joka aktivoi ikääntyvän ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia nuorekkaita ihosoluja.

 

Sävyttävä päivävoide, jonka sävy sulautuu kaikkiin ihonväreihin

Hoitavat mineraalimeikkivoiteet (3 sävyä)

Sävyttävä päivävoide ja hoitava mineraalimeikkivoide häivyttävät juonteita ja saavat ihon näyttämään tasaisemmalta  ja sileämmältä. Auringolta ja valolta suojaavaksi tekijäksi on valittu turvallinen titaanidioksidi. Mineraalimeikkivoiteessa ja sävyttävässä päivävoiteessa on lisäksi sinkkioksidia suojaamassa auringon haittavaikutuksilta.

Heleyttäjä

On moderni monitoimimeikki. Sävy sopii täydellisesti kaikille ihonväreille ja se on kehitetty Raili Hulkkosen vahvalla näkemyksellä ja vankalla kokemuksella..

Meikkivoiteen alla Heleyttäjä parantaa meikin kestoa ja luo iholle eloisaa hehkua. Meikkivoiteen päälle sipaistuna se korostaa valokynä tavoin. Sekoittamalla pisaran Heleyttäjää meikkivoiteeseen, meikin ilme raikastuu ja kevenee. Sellaisenaan BTB13 Heleyttäjä tuo kasvoille kauniin kuullon ja terveen sävyn. Muiden BTB13-hoitomeikkien tavoin Heleyttäjä sisältää patentoitua BTB13-yhdistettä, joka aktivoi ihon kantasoluja tuomaan uusia terveitä ihosoluja. Heleyttäjän yksi universaali sävy sopii täydellisesti kaikille ihonväreille ja se on kehitetty Raili Hulkkosen vahvalla näkemyksellä ja vankalla kokemuksella.

 

BTB13 Multikostettuja ja Täyttäjä

Ihon kosteuspitoisuuden romahduksen voi paitsi tuntea niin myös nähdä. Kun kosteuden luoma volyymi haihtuu, kasvojen juonteet piirtyvät selvästi esiin.

BTB13 Täyttäjä ja Multikosteuttaja palauttavat ihon kosteustason hetkessä ennalleen. Yhdessä käytettävä kosteuskaksikko saa ihon hetkessä niin runsaaksi, että vaikutuksen huomaa lähes silmissä.

BTB13 Täyttäjän ja Multikosteuttajan poikkeuksellisen selvä teho syntyy niiden toisiaan täydentävästä vaikutuksesta. Täyttäjä sisältää kosmetiikkatuotteeksi harvinaisen suuren määrän (5 %) hyaluronihappoa. Kun sen päälle suihkautetaan hyaluronihappoa, sodium PCA:ta ja pantenolia sisältävää Multikosteuttajaa, laajenee hyaluronihapon tilavuus ihon pinnassa ja pinnan alla monikymmenkertaiseksi. Lopputuloksena on konkreettisesti täyteläistynyt, runsas ja upea iho.

                                     
 

BTB13 Vaalentaja

Hyperpigmentaatioita (maksaläiskiä) tehokkaasti vaalentava paikallishoitotuote kotikäyttöön. Vaalentajien teho perustuu kojihappoon, jonka tyrosinaasientsyymin toimintaa hillitsevä vaikutus kirkastaa ja vaalentaa ihoa.

Kauneuspiste Linnan Neito – Talaskuja 3, 13200 Hämeenlinna – 044 300 9995 – birgit@kauneuspistelinnanneito.fi

Kauneushoitola Hämeenlinnassa, "Mehiläisen talossa". Tervetuloa palveltavaksi!


Rekisteriseloste