EKOPHARMA

Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista.

10 vuodessa EKOPHARMA on vallannut suomalaisten sydämet ja siitä on kasvanut Suomen suurin ammattilaissarja ja kuluttajien parhaiten* tuntema luonnonkosmetiikkasarja (*Pro luonnonkosmetiikan teettämä tutkimus)

Suomen suurin ammattilaisille tarkoitettu luonnonkosmetiikkasarja on uudistunut. EKOPHARMA Helsinki on nyt yksinkertaisesti EKOPHARMA, jonka tuotteet henkivät entistäkin vahvempaa suomalaisuutta.

EKOPHARMA-ihonhoitotuotteet ovat FI-Natura-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi se on nyt ainoa suomalainen ammattikosmetiikkasarja, jolla on oikeus kantaa eläinkokeettomuudesta kertovaa arvostettua Leaping Bunny -symbolia.

EKOPHARMAN tunnuslause on: ”Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista.”

Ammattitasoista luonnonkosmetiikkaa ei tarvitse etsiä kaukomailta, sillä EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista.

Vahvistetut koostumukset
EKOPHARMA-ihonhoitotuotteet sisältävät kotimaisia marjoja. Niiden vitamiinit ja antioksidantit ravitsevat ja kosteuttavat ihoa ja suojaavat sitä vapaiden radikaalien haitoilta. Tuotteissa käytetään nyt myös peptidejä ja prebiootteja. Pienistä aminohappoketjuista muodostuvat peptidit ehkäisevät ihon ikäntymisen merkkejä ja sitovat iholle kosteutta.

Kaikki EKOPHARMA-hoitoseerumit sisältävät ihon puolustusmekanismia vahvistavia prebiootteja, ja niiden päivittäinen käyttö on tärkeää erityisesti herkkäihoisille. pH-tasapainotetut koostumukset tukevat ihon happamuutta ja luonnollista tasapainoa.

Tässä hieman historiaa ja taustatietoa tuotesarjasta:

EKPHARMA tuotesarja on saanut juurensa tuotteiden valmistajan, Naviter Oy:n, toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta. Herkkäihoinen Anni sai kosmetiikasta ihonsa punaiseksi ja kuivan karheaksi, oikeaa ja sopivaa tuotetta ei tahtonut löytyä. Puhdas luonnonkosmetiikka kiinnosti, mutta ne vasta saivatkin kasvojen ihon lehahtamaan punaiseksi, ja välillä silmätkin muurautuivat kiinni. Kiinnostus kosmetiikan raaka-aineisiin ja tuotekehitykseen lähti omasta ongelmasta. Lääketeollisuustausta antoi hyvät eväät tutkia raaka-aineiden sisältöä, ja pian syntyi halu kehittää tehokkaat, mutta hyvin siedetyt, herkkäihoisellekin sopivat tuotteet.

EKO + PHARMA

EKO = lähituotanto ja luonnon raaka-aineet
PHARMA = hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho
Suomalainen ammattilaissarja.

Tuotesarjalla on hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho

Luonnon raaka-aineet ovat olleet käytössä jo tuhansia vuosia ja niiden pitkäaikaiskäytön vaikutukset ovat tunnettuja. Suomessa on käytetty luonnonmarjoja ravintona ja lääkkeenä yhtä kauan kuin täällä on ollut asutusta.

Suomalaiset marjat keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen ankaran, kylmän kuukauden jälkeen. Näiden raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat myös hyvinvoivan, valovoimaisen ihon salaisuus.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaiselle iholle. Suomalainen iho ei aina kestä perinteisen luonnonkosmetiikan hoitavia yrttejä, mutta suomalaiset marjat ovat tutkitusti tehokkaita atopiankin hoidossa.

Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteen sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi, ja siten kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa. Iho tarvitsee ravintoa ja energiaa oman toimintansa ja aineenvaihduntansa ylläpitämiseksi sekä rakennusaineiksi.

Lähituotanto

Kaikki EKOPHARMA tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tuotteet valmistetaan luomulaatuisista raaka-aineista mahdollisimman korkealla kotimaisuusasteella.

Ammattilaisuus

Kosmetologi ovat ihonhoidon ammattilainen. Hän osaa analysoida ihoa ja ymmärtää sinun ihosi tarpeita. Käy säännöllisesti kosmetologisi luona ihonhoidossa, niin saat parhaan lopputuloksen ihollesi. Myös EKOPHARMA uskoo ammattilaisuuteen, sen tuotekehityksessä on ollut mukana ammattilaisia ympäri maailmaa: kosmetologeja, lääkäreitä, hoitajia ja kemistejä.

EKOPHARMA on kosmetologien kautta saatava ammattilaistasoinen luonnonkosmetiikka hoitosarja.    

Tuotesivujen päivitys on työn allla.

 

Kauneuspiste Linnan Neito – Talaskuja 3, 13200 Hämeenlinna – 044 300 9995 – birgit@kauneuspistelinnanneito.fi

Kauneushoitola Hämeenlinnassa, "Mehiläisen talossa". Tervetuloa palveltavaksi!


Rekisteriseloste