BTB13 Micro-Meso Therapy kasvohoito

Mikroneulaus - BTB13 Micro-Meso Therapy kääntää aikuisen ihon aikaa taaksepäin

BTB13 Micro-Meso Therapy kasvohoito on koulutetun kosmetologin tekemä erikoishoito.

Mikroneulaus on tehohoito, joka toimii jopa yksittäisenä hoitona. Yksittäishoitona se syväkosteuttaa ja heleyttää. Suosittelen esim. 3 kerran sarjahoitoa. Sarjahoidolla ja BTB13 kotihoitotuotteilla päästään silminnähden parhaisiin tuloksiin.

BTB 13 Mikroneulaus- ja Mesoterapia Kasvohoito
(n. 1 h 30 min)

Kaksoispuhdistus, BTB13 PHA-Lactic-kuorinta tai Glycolic Acid ja neutralisointi, mikroneulausseerumi, mikroneulaus, mesoterapia,  mikroneulausnaamio, BTB13 Anti-Redness-voide, kotihoito-ohjeet. Rentouttava käsien hieronta naamion aikana.

Kasvot ja Kaula
1 krt 150,00 €              3 x 135,00 € (405,00 €)

Kasvot-Kaula-Decoltee
1 krt 175,00 €              3 x 165,00 € (495,00 €)

Suosittelen esim. 3 kerran sarjahoitoa.
 

Mitä mikroneulas on:

Ihon mikroneulaus- ja mestoterapiakäsittely on ei-kiruginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Yhdistettynä ainutlaatuiseen, patentoituun suomalaiseen BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito tekee ihosta kiinteämmän, kimmoisamman ja vahvemman, sen väri ja rakenne tasoittuu ja ihosta tulee silmin nähden heleämpi.

Jokainen mikroneulauksessa syntynyt reikä on väylä epidermikseen ja dermikseen- riippuen neulan pituudesta. Näitä väyliä myöten BTB13-soluaktivaattori pääsee vaikuttamaan solujen aineenvaihdutaan, aktivoitiin sekä uusien kollageeni-elastiinisäikeiden muodostumiseen.

BTB13 Mikron-Meso Terapy-hoitomenetelmässä käytetään mikroneulauskynää, joka aiheuttaa ihon syviin kerroksiin hienoja reikiä, mikrohaavoja. Jokainen neulan puhkaisu laukaisee kehon parantamaan nämä mikrohaavat lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja tulee kimmoisammaksi.

BTB13 Mikro-Meso Pen-hoitopäässä on 2 käyttöpäätä: 36 neulaa, 12 neulaa sekä imeytymispää. Hoitopäät ovat hygieenisiä kertakäyttöisiä titanium-neuloja.

Imeytyspäätä käytetään neulauksen jälkeen seerumin imeyttämiseksi kanavien kautta halutulle syvyydelle. Tämä on ainutlaatuista, sillä se yhdistää mikroneulauksen ja mesoterapian tehokkaasti. Imeytymispäätä voidaan käyttää myös ilman neulaustakin, mutta sillon vaikutetaan epidermiksen tasolla, joka on tehokasta esim. kosteuden ja kimmoisuuden lisäämiseksi.

Kun mikroneulaukseen liitetään patentoitu BTB13-soluaktivaattori, saadaan aikaan ainutlaatuinen huipputehokas yhdistelmä ihon rakenteen vahvistamiseksi ja kimmoisuuden lisäämiseksi.

BTB13 vaikuttaa solutasolla ja yhdistettynä mikroneulaukseen:

  1. edesauttaa ihosolujen aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistoa niistä > iho puhdistuu ja heleytyy
  2. edesauttaa kollageenin ja elastiinisäikeiden muodostumista ja vahvistamista ja parantaa siten ihon kimmoisuutta ja rakennetta
  3. edesauttaa uusien ihosolujen syntymistä ja vahvistaa ihoa luonnollisesti lisäämällä ihosolujen määrää
  4. edesauttaa mikrovaurioiden paranemista
    - mikrovauriot keräävät paikalle mm. ihoa korjaavia kantasoluja, joiden aktivointi on BTB13 yhdisteen ainutlaatuinen vaikutus keino
  5. Tasoittaa ihon väriä, hoitaa arpikudosta, pienentää ja vaalentaa raskausarpia, hoitaa selluliittiä, aktivoi hiuspohjassa hiusten kasvua

Micro-Meso Therapyn edut

Mikroneulaus sopii kaikille, koko kehon hoitoon. Kasvojen lisäksi se sopii hiuspohjan, vartalon, kaulan, käsien ja jopa herkän silmäympärysihon hoitoon. Se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille ja etniselle iholle. Hoito on tehokas ja edullinen verrattuna kirurgisiin toimenpiteisiin ja moniin laitehoitoihin.

Kenelle ei mikroneulausta:

Mikroneulausta ei saa tehdä henkilölle, jolla on:
- verenohennuslääkitys
- säännöllinen särkylääkitys
- insuliinihoitoinen diabetes
- raskaana olevalle tai ja imettävälle äidille
- hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai aktiivinen bakteeri- tai virustulehdus tai ihosairaus (esim. herpes)
- taipumus arpikeloideihin
- kolmoishermosärkyä
- sairastaa syöpää tai on syöpähoidossa

 

Avoinna

Ma-Pe 9:00–18:00, myös ilta-aikoja on
La Varattavat ajat ovat Timmassa
To

16:00–18:00 ostoaika
(kesätauolla toistaiseksi)

Kauneushoitolani sijaitsee Hämeenlinnassa Keinusaaressa "Mehiläisen talossa".


VARAA AIKASI TÄSTÄ

OSTA LAHJAKORTTI TÄSTÄ


 

 

 

 

 

Kauneuspiste Linnan Neito – Talaskuja 3, 13200 Hämeenlinna – 044 300 9995 – birgit@kauneuspistelinnanneito.fi

Kauneushoitola Hämeenlinnassa, "Mehiläisen talossa". Tervetuloa palveltavaksi!


Rekisteriseloste