Tilat

Kauneuspiste Linnan Neito

Hoitolani sijaitsee Keinusaaren toimistotalossa. Kauneushoitolan tilat ovat nykyaikaiset ja suunniteltu nimenomaan kauneushoitolatoimintaan. Hoitolassa on mm. suihkumahdollisuus. Kesäisin hoitolani on miellyttävän viileä nykyaikaisen ilmanvaihdon ansiosta.

Helppo ja esteetön liikkuminen hoitolaani on huomioitu jo tilan suunnitteluvaiheessa.

Hoitolassani on myös huomioitu niin ympäristöystävällisyys kuin kestävän kehityksen mukainen toiminta. Keinusaaren toimistotalo on mm. rakennettu mahdollisimman energiatehokkaaksi ja kiinteistössä on huomioitu jätteiden kierrätys. Kaikki mahdollinen kierrätettävä materiaali kerätään omiin erillisiin keräysastioihin ja kierrätetään uusiokäyttöön. Myös käyttämäni sähkö on ympäristöystävällistä vesivoimalla tuotettua sähköä.

Myös sisustus- ja muiden materiaalien valinnoissa on pyritty huomioimaan kauneushoitolatoimintaan sopiva lempeä ja pehmeä värimaailma asiakasviihtyvyyden lisäämiseksi.

Kaikessa suunnittelussani ja toiminnassani tavoitteenani ovat mahdollisimman kattavat ja yksilölliset kauneudenhoitopalvelut sekä hyvä asiakasviihtyvyys.

Keinusaaren toimistotaloon on helppo tulla kävellen, polkupyörällä, julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Pihassa on joitain pysäköintikiekollisia kahden tunnin asiakaspaikkoja toimistotalossa asioiville. Samassa pihapiirissä on myös Keinusaaren pysäköintitalo.

Avoinna

Ma-Pe 9:00–18:00, myös ilta-aikoja on
La Varattavat ajat ovat Timmassa
To

16:00–18:00 ostoaika
(kesätauolla toistaiseksi)

Kauneushoitolani sijaitsee Hämeenlinnassa Keinusaaressa "Mehiläisen talossa".


VARAA AIKASI TÄSTÄ

OSTA LAHJAKORTTI TÄSTÄ


 

 

 

 

 

Kauneuspiste Linnan Neito – Talaskuja 3, 13200 Hämeenlinna – 044 300 9995 – birgit@kauneuspistelinnanneito.fi

Kauneushoitola Hämeenlinnassa, "Mehiläisen talossa". Tervetuloa palveltavaksi!


Rekisteriseloste