Kasvohoito luonnonkosmetiikalla

Kasvohoito luonnonkosmetiikalla

Kaikki kasvo- ja muut hoidot tehdään suomalaisilla, Helsingissä valmistettavilla ammattisarjoilla:

  • EKOPHARMA yhdistää suomalaiset marjat ja luonnon parhaat aktiiviaineet tehokkaaksi ihonhoidoksi
  • sarja soveltuu kaikkein herkimmillekin ihotyypeille sekä hajusteallergikoille kuin myös odottaville äideille

EKOPHARMA on ammattokosmetiikkaa ja siksi siinä on poikeuksellinen hoitoteho. Tuotteet ovat FI-Natura-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja avainlipputuotteita. Lisäksi sarjalla on on oikeus kantaa eläinkokeettomuudesta kertovaa arvostettua Leaping Bunny -symbolia. Sarja ammentaa tehonsa suomalaisista marjoista.

Tuotesarjasta löytyy tuotteet kaikille ihotyypeille.

Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy huolellinen ihoanalyysi ja käytettävät tuotteet valitsen aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Lisäksi opastan asiakasta oikeiden kotihoitotuotteiden valinnassa ja käytössä.

Kasvohoito EKOPHARMA tuotteilla

Linnan Neidon Kosteuttava ja Virkistävä kasvohoito
(1 t 15 min / 95,00 €)

Alkupuhdistus, kuorinta, pitkä hieronta (hartiat, käsivarret, decoltè, kaula, kasvot ml. ohimot ja korvat), tehoseerumi/hoitoöljy, silmänympärys- ja kasvonaamio, kulmien siistiminen ja hoitovoiteet.

Linnan Neidon Täydellinen kasvohoito
(2 t / 134,00 €)

Alkopuhdistus, kuorinta, höyrytys / lämpimät kompressit, mekaaninen ihonpuhdistus, rentouttava pitkä hieronta (hartiat, käsivarret, decoltè, kaula, kasvot ml. ohimot ja korvat), tehoseerumi/hoitoöljy, silmänympärys- ja kasvonaamio, kulmien siistiminen ja hoitovoiteet.

Linnan Neidon Timanttinen kasvohoito
(1 t 30 min / 107,00 €)

Alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen puhdistus (tarvittaessa), kulmien siistiminen, tehoseerumi ja hoitoöljy, silmä- ja kasvonaamio ja hoitovoiteet.
 

Timanttihionta on ihoa virkistävä tekniikka, joka auttaa korjaamaan kasvojen ihoa auringon ja ikääntymisen aiheuttamista ihomuutoksista.

Timanttikuorinnassa nostetaan iho alipaineen avulla timanttipidintä vasten. Koska imu on säädettävissä, voidaan laiteella tehdä erittäin hellävaraisiakin kuorintoja.

Jopa yhdellä hoitokerralla pystytään tasoittamaan hienoja ryppyjä sekä ei haluttuja pigmenttimuutoksia (vaatii yleensä sarjahoitoa).
Timanttihionta on tehokas vähentämään hienoja ryppyjä "harakan varpaat silmäkulmissa", ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia ja akne arpia. Se stimuloi ihosolujen tuotantoa ja kollageenia. Hoito on todistetusti tehokas ja suosittu ei kirurginen kosmeettinen hoito. Timanttihionta on kivutonta.

Hoito toimii kaikilla ihotyypeillä käytettäessä säännöllisesti ja sitä voidaan käyttää kasvot, kaula, decolte ja koko kehon alueilla. Hoidon päätyttyä lopputuloksen huomaa heti ja hoito antaa nuorekkaan ja kirkkaan ihon.

Timanttihionta: kuorii ja puhdistaa, ihonväri normalisoituu ja kirkastuu, poistaa mustapäitä ja talia kivuttomasti sekä hoitaa aknea, uudistava ja kiinteyttävä, silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeutumia.

Hoidon jälkeen ei suositella saunaa tai hikiliikuntaa ja ihoa täytyy suojata auringolta.

Rajoitteita timanttihiontahoidon antamiselle: ihosairaudet, tulehdukset (aktiivisena oleva herpes, ruusufinni), ihomuutokset, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen- tai yliherkkä iho, lääkärin suorittamat hionnat.

Lääkityksistä esteenä; kortison, isotretinoiini (roaccutan), jopa 6 kk kuurin päätyttyä, koska iho on ohentunut.

Linnan Neidon Täydellinen kasvohoito lymfahieronnalla
(2 t  / 145,00 €)

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys/lämpimät kompressit, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, rentouttava lymfahieronta käsin, hoitoseerumi, silmänympärys- ja kasvonaamio ja hoitovoiteet.

Linnan Neidon kasvolymfahoito käsin
(1 t  15 min /  90,00 €)

Alkupuhdistus, lymfahieronta käsin, hoitoseerumi ja hoitovoide, silmänympärys- ja kasvonaamio ja hoitovoiteet.

Kasvolymfa on pumppaustekniikalla tehtävää hierontaa, joka vaikuttaa mm. kasvojen alueen aineenvaihduntaan ja laskee tehokkaasti turvotusta. Kasvolymfa on erittäin rentouttavaa ja saa ihon näyttämään kuulakkaalta. Näkyvimmät ja pitkävaikutteisimmat hoitotulokset saavutetaan 5 – 10 kerran hoitosarjoina.

Linnan Neidon Nuorisoihonpuhdistus
(1 t 30 min / alle 18v. / 98,00 €)

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys/lämpimät kompressit, mekaaninen ihonpuhdistus (vaihtoehtoisesti timattihionta kasvojen ihon kunnon mukaan), seerumi ja hoitoöljy, kasvonaamio ja hoitovoiteet. Sisältää myös ihonhoidon ohjauksen.
Halutessasi ”inhimillistämismeikki” kotimatkalle.

 

Avoinna

Ma-Pe 9:00–18:00, myös ilta-aikoja on
La Varattavat ajat ovat Timmassa
To

16:00–18:00 ostoaika
(kesätauolla toistaiseksi)

Kauneushoitolani sijaitsee Hämeenlinnassa Keinusaaressa "Mehiläisen talossa".


VARAA AIKASI TÄSTÄ

OSTA LAHJAKORTTI TÄSTÄ


 

 

 

 

 

Kauneuspiste Linnan Neito – Talaskuja 3, 13200 Hämeenlinna – 044 300 9995 – birgit@kauneuspistelinnanneito.fi

Kauneushoitola Hämeenlinnassa, "Mehiläisen talossa". Tervetuloa palveltavaksi!


Rekisteriseloste