Boho kynsilakat

Boho kynsilakat

Boho Green kynsilakat ovat ns.  7free, 8free, 9 free  ja 10free - lakkoja. Se tarkoittaa, että niiden valmistuksessa ei käytetä yleisimmin käytettyjä riskejä aiheuttavia raaka-aineita.

Boho on ranskalainen vallankumouksellinen kosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät eettisyys-ekologisuus ja kuluttajaystävällinen hinta. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomulaatuisia raaka-aineita.

Bohon kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät allergisoivat sekä haitallisimmat ainesosat. Jokaiseen lakkapulloon on merkitty värisävyn viereen kasviraaka-aineiden prosenttiosuus tuotteessa, tämä vaihtelee sävyittäin. Ekologisen kynsilakan päävaikuttavat ainesosat ovat puuvilla, villa, peruna, vehnä ja maniokki.

Boho kynsilakoilla voit huoletta pitää kyntesi hehkuvina, jopa raskauden aikana tai lasten lähettyvillä;  lakat ovat myrkyttömiä ja siksi turvallisempia käyttää kuin tavalliset tuotteet.

Boho on värien iloittelua –ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin.

Bohon lakat eivät sisällä:
7 free 

tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi. Saattaa sisältää pieniä määriä hartsia.

8 free
- tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi, hartsi

9 free
tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi, styreeni, bentzophenone-1

10 free
tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi, hartsi, styreeni, bentzophenone-1    

         

 

Kauneuspiste Linnan Neito – Talaskuja 3, 13200 Hämeenlinna – 044 300 9995 – birgit@kauneuspistelinnanneito.fi

Kauneushoitola Hämeenlinnassa, "Mehiläisen talossa". Tervetuloa palveltavaksi!


Rekisteriseloste