Mikroneulaus BTB13

Mitä BTB13 mikroneulaus on

Ammattimainen mikroneulaus on tekniikka, joka stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, tasaisemman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.

BTB13 Mikroneulaushoito on koulutetun kosmetologin tekemä erikoishoito, joka tehdään asiakkaalle henkilökohtaisen mikroneulaimen kanssa erityistä hygieniaa noudattaen. Hoitoon kuuluu aina henkilökohtainen mikroneulaustela (säilyteään hoitolassa), BTB13 kotihoitotuote ja kotihoito-ohjeet.

Mikroneulaushoito tehdään liikuttamalla pientä mikroneulausrullaa tasaisesti iholla, jolloin ihoon muodostuu tuhansia mikroskooppisia neulakanavia. Tämä saa aikaan sen, että iho alkaa korjata ja uudistaa itseään kollageeni- ja elastiinituotannon aktivoitumisen avulla. Kollageenin ja elastiinin muodostus lisääntyy usean kuukauden ajaksi ja siten korjaantumista tapahtuu jopa puolen vuoden ajan.

Näiden neulakanavien kautta ihoon imeytetään tehokasta BTB13 mikroneulausseerumia. BTB13 mikroneulaushoidossa käytetään 0,5 mm neulanpituutta, joka on optimaalinen kollageenin muodostuksen stimulointiin.

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät BTB13 tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon.

Mikroneulauksella hoidetaan ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa sekä arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta.  Mikroneulaus sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska se ei ohenna ihoa, vaan paksuntaa ja vahvistaa sitä.

Neulaus yhdistettynä BTB13-sarjan tuotteisiin on hoitokokonaisuus, jolla saadaan myös tuloksia.

Mikroneulaushoito sinänsä ei satu, mutta hoidon aikana saatat tuntea ihollasi "nipistelyä". Oman ja asiakkaideni kokemusten mukaan "kivun tunne" on vähäisempi kuin esimerkiksi kainaloiden sokeroinnissa.

Miksi Mikroneulaus

Kun halutaan:
- nuorekasta hehkua ilmeeseen
- siloittamaan ryppyjä ja uurteita (myös huulirypyille)
- tasoittamaan ihon väriä
- kirkastamaan elotonta ihoa.

Iän myötä ihon sidekudostuotanto, kyky tuottaa kollageenia ja elastiinia vähenee, soluväliaine mm. hyaluronihappo vähenee, iho kuivuu ja rypistyy.

Mikroneulauksella voidaan vaikuttaa myös:
- ihokudosten kiinteyttämiseen; juonteiden ja ryppyjen tasoittaminen kollageenisynteesiä stimuloimalla. Kollageenin ja elastaanin määrä lisääntyy ja näin ihon rakenne paranee
- arpien hoitoon; akne, vesirokko jne. (keloidiarpiin hoito ei auta)
- laajetuneisiin ihohuokosiin; neulauksen myötä iho uusiutuu ja sen rakenne muuttuu, ihosta tulee tasaisempi
- parantamaan ihon aineenvaihduntaa; hoito vilkastuttaa pintaverenkiertoa
- ihon elvyttämiseen; hoitavat ravinteet imeytyvät tehokkaammin

Hoidon kulku

Aluksi iho puhdistetaan ja kuoritaan BTB13 AHA-kuorinnalla. Tämän jälkeen levitetään mahdollisten "maksaläiskien" alueelle BTB13 Vaalentajaa (Kojihappo 5%). Sen jälkeen vuorossa on mikronaulaustelalla tehtävä mikroneulaus, joka etenee otsalta kaulalle. Hoitavaa ja uudistavaa BTB13 mikroneulauseerumia levitetään iholle jo ennen neulausta ja lisätään hoidon edetessä.

Mikroneulauksen jälkeen iholle levitetään BTB13 Täyttäjää (Hyaluronihappo 5 %) ja BTB13 Multikostetuttajaa. Nämä hierontaan imeyttäen ihoon. Lopuksi levitetään vielä BTB13 Naamio, joka rauhoittaa ihoa. Hoidon jälkeen voidaan lisätä BTB13 hoitovoidetta ja Multikosteuttajaa.

Mikroneulauskanavat sulkeutuvat n. 60 - 90 minuutin kuluessa mikroneulaushoidosta. On mahdollista, että iho punoittaa hoitopäivänä ja saattaa kihelmöidä sekä tuntua kiristävältä ja kuivalta.

1. hoitokerta kestää noin 1 ½ tuntia (käydään läpi hoidon kulku, täytetään asiakashoitokortti ja opastetaan asiakasta kotihoito-ohjeissa, jotka hän saa mukaansa)

2.-6. hoitokertojen pituus on noin tunnin.

Tulokset alkavat näkyä iholla noin kuukauden kuluttua. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla. Sarjahoidon jälkeen ylläpitohoito on suositeltavaa ihon ja tuloksien mukaan n. 2 kk välein.

Kotihoito

Vältä ihon koskettamista käsin. Mikäli iho tuntuu kiristävältä, lisää saamaasi hoitovoidetta ihollesi puhtain sormin ( voit myös  suihkauttaa iholle BTB13 Multikosteuttajaa).

Hoitopäivänä älä meikkaa, hoidon jälkeen ei saunaa tms. kuumaa / kosteaa olosuhdetta, ei ruuanlaittoa, jossa kasvot altistuvat kuumalle höyrylle, ei hikiliikuntaa

Illalla ihoa ei tarvitse pestä, mutta aamulla käytä kasvojen puhdistustuotetta, kasvovettä, seerumia ja saamaasi hoitovoidetta.

Vältä aurinkoa ainakin viikon ajan käsitellylle alueelle. Käytä kasvoilla aurinkosuojaa.

Kotihoitotuotteeksi saat mukaasi BTB13 Medical III voiteen (8 g), jota käytetään kotona 3 päivän ajan mikroneulaushoidon jälkeen nopeuttamaan ja edistämään ihon uusiutumista.

Parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavutat, kun käytät BTB13 hoitotuotteita myös kotihoidossa. Mikroneulaushoitosarjan aikana en suosittele ihon kotikuorintaa.

Mitä on BTB13?

BTB13-yhdisteen on kehittänyt suomalainen tutkijaryhmä. Se pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. Kantasolut vastaavat uusien ihosolujen tuotannosta. BTB13-terapialla tehostetaan riittävää oroottihapon saantia, jolloin passivoituneet kantasolut akti-voituvat tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Samalla se korjaa kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriön, josta johtuvat mm. monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit.

BTB13-sarjan vaikuttavia aineita ovat oroottihappo, L-karnitiini ja hyaluronihappo. Orootti-happo on välttämätön solujen uusiutumiselle ja niiden toiminnalle, L-karnitiini toimii oroottihapon kuljettimena ja aktivoi solujen aineenvaihduntaa poistaen kuona-aineita soluista. Hyaluronihap-po kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä täyteläisemmän. BTB13 - terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho.

Neulauksessa käytettävä seerumi sisältää ihoa kiinteyttävän ja uudistavan BTB13-yhdisteen lisäksi runsaasti C-vitamiinia. C-vitamiinin haasteena on usein kulkeutumattomuus, mutta mik-roneulausseerumissa vesiliukoinen C-vitamiini kulkeutuu ihoon patentoidun BTB13-kuljetusmenetelmän avulla yhdessä vesiliukoisen oroottihapon kanssa. C-vitamiini on osatekijä terveen kollageenin muodostumiselle. Sekä kollageeniproteiini että kasvipohjainen lupiiniprote-iini aktivoivat kollageenin tuotantoa. Mikroneulausseerumissa on runsaasti ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa.

BTB13 mikroneulausseerumin ainutlaatuisena etuna on sen aikaansaama vaikutus sekä dermiksen fibroblastisoluihin, että epidermiksen kantasoluihin, patentoidulla BTB13-kuljetus-menetelmällä. Tämä elvyttää passivoituneiden kantasolujen jakautumista ja näin uusien ihosolujen muodostumista.

BTB13 Mikroneulausnaamiossa on ihoa korjaavaa ja hoitavaa BTB13 seerumia, jotta neulattu ihoa paranee ja korjaantuu nopeammin. C-vitamiini, kollageeniproteiini ja lupiiniproteiini aktivoivat kollageenisynteesiä. Allantoiini rauhoittaa ihoa. Naamion rauhoittavaa vaikutusta tukee tehokas aloe veran ja glyseriinin kosteutus.

BTB13 Mikroneulaus hoitojen hinnat:

Kasvot  
1. Hoitokerta 145,00 € (sis. kaulan ja decolte alueen)
(sis. henkilökohtaisen mikroneulaustela, joka säilyteään hoitolassa, alkupuhdistus, BTB13 AHA-kuorinta, BTB13 Vaalentaja, mikroneulaus, BTB13 Mikroneulausseerumi, BTB13 Täyttäjä, BTB13 Multikosteuttaja,  BTB13 Mikroneulausnaamio, hieronta, hoitovoide, kotihoito-ohjeet sekä kotihoitovoiteen)

2. - 6. hoitokerta kasvot 105,00 €
(alkupuhdistus, BTB13 AHA-kuorinta, BTB13 Vaalentaja, mikroneulaus, BTB13 Mikroneulausseerumi, BTB13 Täyttäjä, BTB13 Multikosteuttaja,  BTB13 Mikroneulausnaamio, hieronta, hoitovoide, kotihoito-ohjeet sekä kotihoitovoiteen).

2.-6. kerta kasvot, kaula ja decolte 125,00 €
(ihon puhdistus, BTB13 AHA-kuorinta, BTB13 Vaalentaja, mikroneulaus, BTB13 Mikroneulausseerumi, BTB13 Täyttäjä, BTB13 Multikosteuttaja,  BTB13 Mikroneulausnaamio, hieronta, hoitovoide, kotihoito-ohjeet sekä kotihoitovoiteen).

Kenelle ei mikroneulausta:

Mikroneulausta ei saa tehdä henkilölle, jolla on:
- verenohennuslääkitys
- säännöllinen särkylääkitys
- insuliinihoitoinen diabetes
- raskaana olevalle tai ja imettävälle äidille
- hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai aktiivinen bakteeri- tai virustulehdus tai ihosairaus (esim. herpes)
- taipumus arpikeloideihin
- kolmoishermosärkyä
- sairastaa syöpää tai on syöpähoidossa

Varaukset Mikroneulaushoitoon toistaiseksi vain soittaen tai teksti- /sähköpostiviestillä.

Avoinna

Ma-Pe 9:00–18:00, ilta-ajat sop. mukaan
La sopimuksesta
To 16:00–18:00 ostoaika

VARAA AIKASI TÄSTÄ


 

 

 

 

 

 

 

Kauneuspiste Linnan Neito – Talaskuja 3, 13200 Hämeenlinna – 044 300 9995 – birgit@kauneuspistelinnanneito.fi

Kauneushoitola Hämeenlinnassa, "Mehiläisen talossa". Tervetuloa palveltavaksi!


Rekisteriseloste