Miehille

Miesten kasvohoito on tätä päivää

Itsestään huolehtivan modernin miehen, niin nuoren kuin jo iäkkäämmänkin, huoliteltuun yleisilmeeseen kuuluu luonnollisesti myös hoidettu kasvojen iho.
 
Kasvohoitosi tehdään aina suomalaisilla avainlipputuotteilla.
 

EKOPHARMA ihonhoitotuotteet ovat FI-Natura-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja avainlipputuotteita ja sopivat eronomaiseti myös miehen iholle.  Lisäksi sarjalla on  oikeus kantaa eläinkokeettomuudesta kertovaa arvostettua Leaping Bunny -symbolia.

BTB13 – kun tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä ihollesi

Suomalainen tieteellinen tutkimus huipentui maailmanlaajuiseen patentointiin. Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).
BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

Suomalainen tieteellinen innovaatio
1. Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja
2. Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
3. Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja
4. Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita

Hoidot tehdään yksilöllisesti, ihotyyppi ja mahdolliset toiveet huomioiden. Halutessasi voit valita lisäpalveluksi esim. kulmakarvojen siistimisen tai hartioiden, käsivarsien, decolteen, kaulan ja kasvojen hieronnan.

Miesten Täydellinen kasvohoito
 1 tunti 30 min / 90,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys/lämpimät kompressit, tarpeen mukaan mekaaninen ihonpuhdistus, pitkä hieronta (hartiat, käsivarret, decoltè, kaula, kasvot ml. ohimot ja korvat) tehoseerumi/hoitoöljy, silmänympärys- ja kasvonaamio ja hoitovoiteet. Lisäpalveluna kulmakarvojen muotoilu ja siistimisen (5,00 €). Halutessasi kasvojen ”fiksaus” kotimatkalle.

Miesten Timanttinen kasvohoito
1 tunti 15 min / 90,00 €

Alkupuhdistus, timanttihionta (ei satu, on ikäänkuin ihoa imettäisiin heikkotehoisella imurilla, jossa on tietynlainen "timanttipää"), mekaaninen puhdistus (tarvittaessa), tehoseerumi, silmä- ja kasvonaamio ja hoitovoiteet. Halutessasi kasvojen ”fiksaus” kotimatkalle. Lisäpalveluna kulmakarvojen muotoilu ja siistiminen (5,00 €) tai hartioiden, käsivarsien, decoltee, kaulan ja kasvojen hieronta (12,00 €). Halutessasi kasvojen ”fiksaus” kotimatkalle.

Intialainen päähieronta
45 min / 50,00 €

Vaikuttaa sekä fyysisellä että mielen tasolla. Sillä voidaan vaikuttaa niihin alueisiin, joihin kehossa jännitys ja stressi eniten kohdistuvat. Kun jännitys laukeaa niskan ja pään alueella, verenkierto paranee ja alueen energiakierto aktivoituu. Lisäksi se vaikuttaa koko kehon energiakiertoon parantavasti.

Hieronnassa käsittelen päänahan lisäksi niska- ja hartiaseudun alueen, käsivarret ja korvat. Hoito tehdään istualtaan ja sen tehostamiseen käytän öljyä. Intialaisella päähieronnalla saavutetaan koko kehon rentoutuneempi ja virkeämpi tila jo yhden hoitokerran jälkeen, mutta sarjahoidolla tulokset ovat pitempi kestoisia.

Tässä muutamia esimerkkejä, miten hoidot voivat vaikuttaa:
- Päänahka tulee irtonaisemmaksi
- Hiustenkasvu paranee
- Nukkuminen ja unen laatu paranee
- Keskittymiskyky paranee
- Kuona-aineet poistuvat kudoksista
- Paikallinen ja yleinen lihasten rentoutuminen
- Jännittyneet muhkurat ja kovettuneet alueet pehmenevät

Intialaisen päähieronnan hoidon esteet: syöpä, korkea kuume, vatsaflunssa, paikallinen verisuonen pullistuma, vakava tulehdus, hoitamaton korkea tai matala verenpaine, alkoholin vaikutuksen alainen henkilö, tuore onnettomuus; vamma tai leikkaus, kaularankavamma, pää vamma.

Kuumakivihieronta
60 min  / 100,00 €

Kuumakivillä on hoidettu ihmisiä jo tuhansia vuosia. Kuumilla kivillä ja öljyllä tehtävä hieronta on syvärentouttavaa ja lihasjännitystä laukaisevaa.

Kuumakivihieronnassa käytetään eri tekniikoita kuten sivelyä, syväkudoshierontaa, lymfahierontaa. Hieronta tuntuu pehmeältä, kivuttomalta ja miellyttävältä, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää hierontaa tehokkaampia (vaikutus ulottuu 3:cm syvyyteen).

Kuumakivihieronta tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, joka auttaa kehoa poistamaan kuona- aineita ja kehoon mahdollisesti tullutta turvotusta. Useat ihmiset ovat saaneet apua unettomuuteen ja eriasteisiin kiputiloihin kuumakivihieronnalla.

Kuumakivihieronta on paljon muutakin kuin mitä yksittäinen kuva lehtien sivuilla kertoo ! Kuumakivihieronnan vaikutuksia:
- Kokonaisvaltaisesti rentouttavaa
- Laukaisee lihasjännityksiä ja lämmittää
- Poistaa kuona-aineita ja lievittää stressiä
- Parantaa aineenvaihduntaa ja lymfan kulkua
- Parantaa verenkiertoa ja ruuansulatusta
- Hoitaa ja ravitsee ihoa

Kuumakivihierontahoidon esteet (suhteelliset): raskaus, syöpä, sydänsairaus, iho-ongelmat jotka voivat ärtyä kosteasta lämmöstä, sairaalloinen liikalihavuus, suonikohjut, ihoalueet ja sairaudet joissa hermot ovat vaurioituneet (tuntopuutokset).
 

Avoinna

Ma-Pe 9:00–18:00, myös ilta-aikoja on
La Varattavat ajat ovat Timmassa
To

16:00–18:00 ostoaika,
(kesätauolla 31.8.2022 saakka)

Kauneushoitolani sijaitsee Hämeenlinnassa Keinusaaressa "Mehiläisen talossa".


VARAA AIKASI TÄSTÄ

OSTA LAHJAKORTTI TÄSTÄ


 

 

 

 

 

Kauneuspiste Linnan Neito – Talaskuja 3, 13200 Hämeenlinna – 044 300 9995 – birgit@kauneuspistelinnanneito.fi

Kauneushoitola Hämeenlinnassa, "Mehiläisen talossa". Tervetuloa palveltavaksi!


Rekisteriseloste