BTB13 Kasvohoito

BTB13 – kun tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä

Suomalainen tieteellinen tutkimus huipentui maailmanlaajuiseen patentointiin.

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).
BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

Suomalainen tieteellinen innovaatio

  1. Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja
  2. Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
  3. Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja
  4.  Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita

Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja

Valmistetaan alusta loppuun Suomessa.

 

Tuotesarjoista löytyvät tuotteet kaikille ihotyypeille.

Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy huolellinen ihoanalyysi ja käytettävät tuotteet valitsen aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Lisäksi opastan asiakasta oikeiden kotihoitotuotteiden valinnassa ja käytössä.

Erikoiskasvohoidot BTB13 Pro-Age, BTB13 Medical tai BTB13 Sensitive tuotteilla.

Atooppisen ja Herkän ihon kasvohoito
(1 t 15 min / 110,00 €)

Erikoiskasvohoito BTB 13 Sensitive-kasvohoitotuotteilla herkälle, atooppiselle iholle. Alkupuhdistus, hellävarainen entsymaattinen kuorinta, tehoseerumi ja hoitoöljy. Pitkä hieronta (hartiat, käsivarret, decoltee, kaula, kasvot ml. ohimot ja korvat), silmänympärys- ja kasvonaamio. Naamion tehoaineet annostellaan yksilöllisesti. Halutessasi ”inhimillistämismeikki” kotimatkalle.

Kiinteyttävä ja Heleyttävä kasvohoito
(1 tunti 15 min, 110,00 €)

Tehokkaasti ihon kantasoluja uudistava erikoiskasvohoito BTB13 Pro-Age kasvohoitotuotteilla. Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, seerumi/hoitoöljy, kulmien siistiminen, pitkä hieronta (hartiat, käsivarret, decoltee, kaula, kasvot ml. ohimot ja korvat), silmänympärys- ja kasvonaamio ja hoitovoiteet. Naamion tehoaineet annostellaan yksilöllisesti. Halutessasi ”inhimillistämismeikki” kotimatkalle.

Puhdistava ja Rauhoittava kasvohoito
(1 tunti 30 min, 110,00 €)

Erikoiskasvohoito BTB13 Medical-kasvohoitotuotteilla ihon toimintahäiriöihin. Rasvoittuva, akneiho, atooppinen iho, ruusufinni tai suunympärysihottuma. BTB13 Medical-kaksoispuhdistus, entsymaattinen kuorinta, höyrytys/lämpimät kompressit, mekaaninen ihonpuhdistus, rauhoittava hieronta (kaula, kasvot ml. ohimot ja korvat), tehoseerumi ja hoitoöljy, silmänympärys- ja kasvonaamio ja hoitovoiteet. Naamion tehoaineet annostellaan yksilöllisesti. Halutessasi ”inhimillistämismeikki” kotimatkalle.

Linnan Rouvan Erikoiskasvohoito
(155,00 € (1 tunti 15 min)

Erikoiskasvohoito BTB13 Pro-Age kasvohoitotuotteilla, jotka uudistavat tehokkaasti ihon kantasoluja. Lisätehoa hoitoon saadaan mikroneulauskynällä, joka on henkilökohtainen (säilytetään hoitolassa). Sen avulla saadaan tehokkaasti hoidettua mm silmänympärys- ja huuliryppyjä, otsaryppyjä, juonteita ja maksaläiskiä. Alkupuhdistus, BTB13 AHA-kuorinta, BTB13 Vaalentaja, BTB13 seerumi, mikroneulaus, BTB13 Täyttäjä, BTB13 Multikosteuttaja, BTB13 Mikroneulausnaamio ja BTB13 hoitovoide. Suosittelen sarjahoitoja.  Seuraavat kerrat 135,00 €.

 

Avoinna

Ma-Pe 9:00–18:00, ilta-ajat sop. mukaan
La sopimuksesta
To 16:00–18:00 ostoaika

VARAA AIKASI TÄSTÄ

OSTA LAHJAKORTTI TÄSTÄ


 

 

 

 

 

 

 

Kauneuspiste Linnan Neito – Talaskuja 3, 13200 Hämeenlinna – 044 300 9995 – birgit@kauneuspistelinnanneito.fi

Kauneushoitola Hämeenlinnassa, "Mehiläisen talossa". Tervetuloa palveltavaksi!


Rekisteriseloste