BTB13 Kasvohoito

BTB13-sarjan tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.

BTB13™on yhdiste, joka koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Sen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat Oulussa. Yhdisteen on osoitettu aktivoivan passivoituneita kantasoluja sekä suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta.

Tuotesarjoista löytyvät tuotteet kaikille ihotyypeille.

Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy huolellinen ihoanalyysi ja käytettävät tuotteet valitsen aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Lisäksi opastan asiakasta oikeiden kotihoitotuotteiden valinnassa ja käytössä.

Erikoiskasvohoidot BTB13 Anti-Age, BTB13 Medical tai BTB13 Sensitive tuotteilla.

Atooppisen ja Herkän ihon kasvohoito
(1 t 15 min / 90,00 €)

Erikoiskasvohoito BTB 13 Sensitive-kasvohoitotuotteilla herkälle, atooppiselle iholle. Alkupuhdistus, hellävarainen entsymaattinen kuorinta, tehoseerumi ja hoitoöljy. Pitkä hieronta (hartiat, käsivarret, decoltee, kaula, kasvot ml. ohimot ja korvat), silmänympärys- ja kasvonaamio. Naamion tehoaineet annostellaan yksilöllisesti. Halutessasi ”inhimillistämismeikki” kotimatkalle.

Kiinteyttävä ja Heleyttävä kasvohoito
(1 tunti 15 min, 105,00 €)

Tehokkaasti ihon kantasoluja uudistava erikoiskasvohoito BTB13 Anti-Age kasvohoitotuotteilla. Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, seerumi/hoitoöljy, kulmien siistiminen, pitkä hieronta (hartiat, käsivarret, decoltee, kaula, kasvot ml. ohimot ja korvat), silmänympärys- ja kasvonaamio ja hoitovoiteet. Naamion tehoaineet annostellaan yksilöllisesti. Halutessasi ”inhimillistämismeikki” kotimatkalle.

Puhdistava ja Rauhoittava kasvohoito
(1 tunti 30 min, 105,00 €)

Erikoiskasvohoito BTB13 Medical-kasvohoitotuotteilla ihon toimintahäiriöihin. Rasvoittuva, akneiho, atooppinen iho, ruusufinni tai suunympärysihottuma. BTB13 Medical-kaksoispuhdistus, entsymaattinen kuorinta, höyrytys/lämpimät kompressit, mekaaninen ihonpuhdistus, rauhoittava hieronta (kaula, kasvot ml. ohimot ja korvat), tehoseerumi ja hoitoöljy, silmänympärys- ja kasvonaamio ja hoitovoiteet. Naamion tehoaineet annostellaan yksilöllisesti. Halutessasi ”inhimillistämismeikki” kotimatkalle.

 

Avoinna

Ma-Pe 9:00–18:00, ilta-ajat sop. mukaan
La sopimuksesta
To 16:00–18:00 ostoaika

VARAA AIKASI TÄSTÄ


 

 

 

 

 

 

 

Kauneuspiste Linnan Neito – Talaskuja 3, 13200 Hämeenlinna – 044 300 9995 – birgit@kauneuspistelinnanneito.fi

Kauneushoitola Hämeenlinnassa, "Mehiläisen talossa". Tervetuloa palveltavaksi!


Rekisteriseloste